fbpx
Selecteer een pagina

Werkplek wimperextensions

50.00 incl. btw

Wimperextensions worden ook nu nog steeds populairder. Steeds meer mensen laten hun wimpersverlengen maar ook steeds meer zelfstandige beginnen een salon aan huis om wimperextensions te zetten.

Bij Multisalon kan jij je als expert op het gebied van wimperextensions onderscheiden! Door het huren van een flexibele werkplek kan je jouw wimper klanten de luxe van een eigen salon bieden. Uit onderzoek blijkt dat klanten het prettiger vinden om naar een salon toe te gaan dan bij iemand thuis langs te moeten. Zo kan je jouw klantenkring optimaal uitbreiden of starten.

Naast de werkplek heb je de voordelen van een salon op een goede locatie. Met ruimschoots parkeermogelijkheden, veel winkelend publiek en een zeer goede bereikbaarheid

Multisalon Spijkenisse is gelegen in Winkelcentrum Waterland. Dit betekend dat veel lokale mensen de salon eenvoudig kunnen vinden.

Je huurt alleen de werkplek. Je blijft dus volledig zelfstandig en dient dus zelf te zorgen voor de mogelijkheden om te betalen. Wij zorgen er voor dat je je klanten optimaal kan ontvangen en uiteraard gratis koffie en thee kan aanbieden.

Multisalon bied zelf geen mogelijkheden om wimperextensions te laten plaatsen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat klanten blijven hangen bij de salon zelf. Binnen de salon werken enkel zelfstandige met verschillende kwaliteiten op het gebied van schoonheid.

Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer en laten je de locatie zien. Help jij binnenkort je klanten voor wimperextensions binnen onze salon in Spijkenisse.

Beschrijving

Via de website is het mogelijk om dagen te reserveren. Wil je met regelmaat gebruik maken van de salon? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Extra informatie

Voorzieningen

Handdoeken, Kapmantel, Koffie, Thee

Gemeenschappelijk

Was-units, Droogkappen, Garderobe, Balie, Keuken, Toilet.