fbpx
Selecteer een pagina

Voetverzorging werkplek

De flexibele werkplek om pedicure aan te bieden is helaas (nog) niet online te boeken. Lees hier onder meer informatie over het aanbieden van pedicure in Multisalon Spijkenisse.

Neem contact met ons op via 0181-700289 of via contact@multisalon.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Beschrijving

Diverse mensen in de omgeving hebben al geprobeerd een afspraak in te plannen voor een pedicure. Dat er vraag is in de omgeving is dan ook wel duidelijk geworden. Het zou dan ook mooi zijn als het mogelijk is een pedicure te krijgen op deze locatie.

De werkplek

Bij Multisalon huur je eenvoudig een flexibele werkplek voor pedicure. Multisalon zorgt voor een behandel stoel en jij als zelfstandige voor de diensten. Zo kan je jouw pedicure uitvoeren met alle voordelen van een eigen salon op een goede locatie.

In de salon is er een wachttafel voor de klanten. Ook kan je je klanten gratis koffie en thee aanbieden. Naast de kosten voor de ruimte die je nodig hebt om een pedicure uit te voeren betaal je geen bijkomende kosten. In overleg met jouw zorgen wij dat je zo optimaal je pedicures kan uitvoeren en dat klanten tevreden de deur uit gaan.

Willen jouw klanten bij een pedicure meer privacy? Dan regelen wij dit! Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Locatie

Multisalon Spijkenisse is gelegen in Winkelcentrum Waterland. Met ruimschoots parkeermogelijkheden, veel winkelend publiek en met regelmaat inlopers de ideale werkplek voor de zelfstandige schoonheidsverzorger.

Je huurt alleen de werkplek. Je blijft dus volledig zelfstandig en dient dus zelf te zorgen voor de mogelijkheden om te betalen. Naast de huurprijs voor de werkplek ben je dus verder geen kosten kwijt bent aan Multisalon.

De locatie is voorzien van een systeem zodat je zelf de deur kunt openen en na gebruik weer kunt afsluiten. De volledige locatie is voorzien van camerabewaking en bij problemen zijn wij bereikbaar om te ondersteunen.

Wil je eerst de locatie bezoeken? Ook dat kan, neem contact met ons op en dan maken we een afspraak om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Extra informatie

Voorzieningen

Handdoeken, Koffie, Thee, WiFi

Gemeenschappelijk

Garderobe, Balie, Keuken, Toilet