fbpx
Selecteer een pagina

Flexibele werkplekken

Multisalon

N
Geen risico
Flexibel
Cursussen
Zelfstandig

Ondernemen zonder risico

Jouw werkplek

 

Zelfstandig in de schoonheidsindustrie kan nogal een risico zijn. Een eigen salon betekend een hoop vaste verplichtingen zoals huur, verzekeringen en gas, water en elektra. Bij multisalon nemen wij dit risico weg.

Je huurt eenvoudig jouw werkplek als je klanten hebt, volledig flexibel. Zonder klanten heb je natuurlijk ook niks aan een gehuurde ruimte. Zo heb je geen vaste kosten als de klanten bijvoorbeeld niet mogen komen.

Door de krachten te bundelen profiteren de kappers en schoonheidsverzorgers binnen Multisalon hier gezamelijk van. Dankzij samenwerkingen kunnen klanten gebruik maken van eventuele aanvullende diensten.  Ook worden er bij interesse cursussen georganiseerd. Zo is het mogelijk je kennis en kunde bij te houden en verder te ontwikkelen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw diensten te bespreken.

Multisalon Spijkenisse

Winkelcentrum Waterland 
Vlinderveen 419 Spijkenisse

Multisalon jouw flexibele werkplek

  • Flexibel huren
  • Volledig zelfstandig
  • Bepaal jouw eigen tijden
  • Uw eigen salon
  • In een druk winkelcentrum

Online afspraken via Facebook

Via Facebook heb je een eenvoudige en gratis methode om jouw klanten afspraken te laten maken. Hoe je dit instelt leggen wij uit doormidden van diverse video’s.

Eigen baas

Aan je "eigen baas" zijn zitten een hoop voordelen maar ook een hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Vaak gaat er voor het starten van een eigen bedrijf of het beginnen als ZZP'er een hoop onderzoek vooraf. Zeker als je grote risico's aangaat of een...

Betalingen ontvangen

De werkplek regelen wij voor je maar hoe regel je dat je betaald krijgt? Een aantal opties hebben uitgelegd.