fbpx
Selecteer een pagina

Zelfstandig kapster/kapper, nagelstyliste, schoonheidsspecialiste of visagist
In een professionele salon

Ondernemen zonder risico

Coronavirus

Op dit moment houden wij de richtlijnen van het RIVM scherp in de gaten. De werkplekken beschikken daardoor over voldoende afstand rondom om op een veilige manier te kunnen werken. 

Zelfstandig

Als gebruiker van een flexibele werkplek op een Multisalon locatie blijf je geheel zelfstandig. Je regelt zelf je afspraken wanneer jij wilt en regelt zelf de betalingen.

Locatie

Multisalon is gevestigd in winkelcentrum Waterland aan de Vlinderveen 419 met veel voorzieningen in de directe omgeving.  Goed bereikbaar, ruimschoots parkeren en veel inloop. Ook deze klanten mag je uiteraard van dienst zijn, net zo zelfstandig.

Kracht

Door de krachten te bundelen kunnen we niet alleen zorgen voor de ideale werkplek maar ook voor zoveel mogelijk klanten voor de gebruikers. Kappers en andere schoonheidsverzorgers profiteren hier gezamelijk van. 

1

Flexibel

Bij Multisalon snappen we dat de flexibiliteit als zelfstandige erg prettig is. Die moet dan ook in stand blijven. Of je nu elke week een werkplek wilt huren of eenmalig. Samen zorgen we voor de ideale werkplek met alle vrijheid. 

De kracht van een zelfstandig kapper in een professionele Multisalon

Multisalon biedt jou de mogelijkheid om als zelfstandige werkzaam te zijn in een professionele salon. Zonder de risico’s van langdurige huurcontracten, vaste lasten, onderhoud en investeringen. 

Door een flexibele werkplek te huren krijg je de mogelijkheid om gebruik  te maken van alle faciliteiten. Bij het huren van een professionele kapperstoel zijn de basis zaken aanwezig zoals droogkappen, handdoeken, kapmantels, koffie, thee en staan er meerdere was-units tot je beschikking.

Je bent volledig zelfstandig zonder het risico dat klanten worden afgepakt door de salon. Iedere gebruiker is een zelfstandige specialist die zelf voor zijn of haar klanten, afspraken en betalingen zorgt.

Ben je een nagelstyliste, schoonheidsspecialiste of visagist ook dan ben je welkom, neem contact met ons op om de voor jouw  ideale flexwerkplek te bespreken.

Op die manier kunnen we in combinatie met elkaar een kwalitatief hoog compleet verzorgingspakket aanbieden, samen sterk en toch ieder voor zich.

 

Multisalon jouw flexibele werkplek

  • Flexibel huren
  • Volledig zelfstandig
  • Bepaal jouw eigen tijden
  • Uw eigen salon
  • In een druk winkelcentrum

Online afspraken via Facebook

Via Facebook heb je een eenvoudige en gratis methode om jouw klanten afspraken te laten maken. Hoe je dit instelt leggen wij uit doormidden van diverse video’s.

Eigen baas

Aan je "eigen baas" zijn zitten een hoop voordelen maar ook een hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Vaak gaat er voor het starten van een eigen bedrijf of het beginnen als ZZP'er een hoop onderzoek vooraf. Zeker als je grote risico's aangaat of een...

Betalingen ontvangen

De werkplek regelen wij voor je maar hoe regel je dat je betaald krijgt? Een aantal opties hebben uitgelegd.