fbpx
Selecteer een pagina

Locatie Spijkenisse

Multisalon Spijkenisse kan je vinden op de Vlinderveen 419. In het gezellige winkelcentrum Waterland. Ben jij een zelfstandige die optimaal gebruik wil maken van alle faciliteiten en voordelen op deze locatie?

Huur flexibel een werkplek met de bijbehorende voorzieningen bij Multisalon. Naast de werkplek heb je de voordelen van een eigen salon op een goede locatie. Met ruimschoots parkeermogelijkheden, veel winkelend publiek en een zeer goede bereikbaarheid

Je huurt alleen de werkplek. Je blijft dus volledig zelfstandig en dient dus zelf te zorgen voor de mogelijkheden om je klanten te laten betalen. Naast de huurprijs voor de werkplek ben je dus verder geen kosten kwijt aan Multisalon.

Het is niet nodig om bang te zijn dat jouw klanten blijven plakken aan de salon. Alle andere mensen die werkzaam zijn op een Multisalon locatie zijn ook zelfstandige. Door een breed pakket aan verschillende diensten op de zelfde locatie aan te bieden kunnen er juist mooie samenwerkingen ontstaan. Dit kan voor meer klanten zorgen bij iedereen!

FAQ

Vragen

Hou ik mijn klanten?

Bij Multisalon huur je alleen de zaken die ze nodig hebben. Je huurt dus niet in een lopende salon of kapperszaak. Jouw klanten staan verder los van Multisalon, het vakwerk en de betalingen regel je zelf. Wij creëren alleen de werkplek. Bijkomend voordeel is als je er toch bent en er klanten zonder afspraak binnenkomen het je vrij staat om deze te bedienen.

Hoe regel ik de betalingen?

Betalingen regel je zelf. Dus contant of met bijvoorbeeld een mobiel pinapparaat. 

Ik wil geen langdurig huurcontract!

Prima! Bij Multisalon ben je vrij om voor langere of kortere periode een stoel te huren. Dit kan per vaste dag of 6 dagen in de week. Daardoor blijf jij flexibel voor je klanten!

Is er op de locatie ook...

De locatie beschikt over 12 kappersstoelen, droogkappen, 4 was-units en stroomaansluitingen bij elke werkplek. Tevens is er een keuken, toilet, balie en garderobe. Wij zorgen voor handdoeken en kappersmantels. Overige spullen die nodig zijn daar dien je zelf voor te zorgen.

Wij luisteren graag naar wat jij verder nodig hebt, zo kunnen we er voor zorgen dat voor jouw ideale flexibele werkplek ontstaat. Laat het ons weten!

Contact