fbpx
Selecteer een pagina

Werkplek huren

Behandel jouw klanten in een salon. Zo kan jij je focussen op het vakwerk en zorgen wij voor een schone en professionele locatie. Gelegen in het drukke winkelcentrum Waterland met goede bereikbaarheid en ruimschoots parkeren. 

Welkom bij Multisalon

Wij bieden jouw de ideale werkplek

Je bent geheel zelfstandig. Je regelt zelf je afspraken en regelt zelf de betalingen. Je bepaalt dus zelf wanneer je werkt.

1

Flexibiliteit is erg prettig. Die moet dan ook blijven. Werk je vaste dagen of eenmalig, alles is mogelijk.

Door de krachten te bundelen kunnen we niet alleen zorgen voor de ideale werkplek maar ook voor zoveel mogelijk klanten voor de gebruikers.

Multisalon biedt jou de mogelijkheid om als zelfstandige werkzaam te zijn in een professionele salon. Zonder de risico’s van langdurige huurcontracten, vaste lasten, onderhoud en investeringen. Daarnaast zorgen wij er voor dat je klaar bent om te beginnen. Zo kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten zoals was-units, droogkappen, keuken en toilet. Ook zorgen we voor:

  • Schone handdoeken;
  • Kapmantels;
  • Gratis koffie en thee;
  • Gratis Wi-Fi.

De salon

Van alle gemakken voorzien zoals droogkappen en wasunits ben jij klaar om jouw klanten van dienst te zijn. Ontbreekt er iets laat het ons dan weten en dan zorgen wij dat het aanwezig is. De ruimtes worden regelmatig volledig schoongemaakt je hoeft dus alleen jouw werkplek schoon te houden. Koffie en thee is gratis beschikbaar en de schone handdoeken liggen al op jou te wachten.

R

Klaar voor gebruik

De werkplek is klaar voor gebruik als je binnenkomt. Zo kan je direct aan de slag om jouw klanten van dienst te zijn. Uiteraard kan je je gasten ook koffie en thee aanbieden en is er een tafel voor je gasten om aan te wachten als je nog niet klaar bent

Veilig

Je kan zelf de ruimte betreden en weer afsluiten. Zo kan je zelf bepalen hoe laat je begint en stopt. De volledige salon is uitgerust met camera beveiliging. Zo kunnen we jou en je klanten een veilige werkplek aanbieden. 

Jouw werkplek in de professionele salon met alleen andere zelfstandige.

Reserveer direct jouw werkplek eenvoudig via de website. Wil je voor langere periodes huren dan kan je mee profiteren van de marketingsacties van Multisalon en prominent vermeld worden op de pagina voor klanten die op zoek zijn naar een kapper. Neem dan contact met ons op. Ook als je andere diensten aanbied op het gebied van schoonheidsverzorging zijn wij graag jouw werklocatie.

Multisalon is jouw flexibele werkplek in de schoonheidsverzorging

Salon locatie

Vlinderveen 419
3205EE Spijkenisse
Dagelijks van 8:00 – 18:00

 

Neem contact op

contact@multisalon.nl
(0181) 700289