fbpx
Selecteer een pagina

Via Facebook is het mogelijk om jouw klanten eenvoudig online een afspraak te laten maken.

De voordelen van Facebook afspraken

  • Grote bereikbaarheid potentiële klanten
  • Klanten krijgen een herinnering via facebook
  • Gratis te gebruiken
  • Ook voor niet Facebook gebruikers
  • Jouw afspraken agenda overal te gebruiken

Het instellen van afspraken

Via een browser ga je naar jouw Facebook pagina en zoek je het kopje Afspraken. Hier kan je de volledige configuratie doorlopen.

Tijdens de configuratie geef je bijvoorbeeld aan tussen welke dagen en tijden mensen een afspraak kunnen maken. Ook kan je precies ingeven welke diensten je aanbied en met welke kosten. (Tip: vul deze diensten aan met een foto en vul ze zo volledig mogelijk in om ze beter onder de aandacht te brengen bij bezoekers van jouw Facebook pagina.)

In de video hieronder laten we de verschillende stappen zien.

Het instellen van afspraken

Boekingslink delen

Met jouw eigen boekingslink is het mogelijk om mensen rechtstreeks een afspraak te laten inplannen. Ook voor klanten zonder Facebook is het dan mogelijk om een afspraak te maken. Deze link ontvangen wij dan ook graag om te vermelden op jouw pagina op multisalon.nl

Vind jouw boekingslink

Een afspraak maken

Door naar jouw boekingslink toe te gaan kunnen mensen een afspraak inplannen. In het voorbeeld hebben wij eerder aangegeven dat afspraken moeten worden goedgekeurd. De volgende video is wat jouw klanten te zien krijgen

Een afspraak maken

Het goedkeuren van een afspraak

Als je terug gaat naar jouw Facebook pagina -> Afspraken kan je alle verzoeken tot afspraken zien. Hier kan je ze eenvoudig goedkeuren of aanpassen. Ook zie je hier de contact gegevens van de klant.

Een afspraak goedkeuren