fbpx
Selecteer een pagina

Wat is Multisalon

Bij Multisalon bieden zelfstandige schoonheidsverzorgers hun diensten aan binnen onze salon. Deze zelfstandige hebben de keuze om met regelmaat een flexibele werkplek te huren of zo nu en dan. Daarom bieden wij sommige gebruikers aan om hun gegevens om onze website te vermelden. Multisalon doet er alles aan om de behandelingen binnen de salon gevarieerd te houden. Kent u bijvoorbeeld een thuiskapper of andere schoonheidsverzorger aan huis? Wij bieden ze graag een professionele werkplek met alle voordelen van een salon. Daardoor profiteren ook zij van de voordelen van samenwerken zonder de risico’s van een eigen salon!

Behandelingen

Hier onder staan de gebruikers van Multisalon Spijkenisse die met regelmaat een werkplek bezetten. Na het klikken op een naam is er meer informatie te vinden over hoe er een afspraak voor een behandeling in Spijkenisse kan worden gemaakt.

Kim

Professioneel en persoonlijke allround kapster. Bij Kim kunnen zowel dames als heren terecht om vervolgens uitstekend geholpen te worden. Dankzij de vakkennis en ervaring van Kim als kapper zijn er vele mogelijkheden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.